Barnulj annyit, amennyit szeretnél, és mindezt fix áron. Korlátlan szoláriumozás: 20 percig 1850 Ft-os egységáron (92,5 Ft / perc).

A csokicső® egy speciális szoláriumcső fejlesztés, melynek rendszeres használatával rövid idő alatt sötét „csoki” színt lehet elérni. Ez a speciális szoláriumcső titkos „recept” alapján szinte utánozhatatlan módon készül Európa egyik legnagyobb lámpagyárában Németországban.

Fekvő- és álló szolárium gépeinkkel (fekvő: Ergoline, 50 cső, 160 wattos csövek, 4 ultra arcbarnító, klimatizált; álló: Sun-Factory, 56 cső, 160 wattos csövek) várjuk barnulni vágyó vendégeinket.

SZOLÁRIUM GÉPEINKET AZ EU SZABVÁNYAINAK MEGFELELŐEN ÜZEMELTETJÜK!

Az európai szabályozás szerint a szoláriumok által kibocsátott maximális UV sugárzási érték 0,3 W/m2 lehet. Ennek értelmében született meg a EU 0.3 szabvány, amely az ésszerű, egészséges barnulást teszi lehetővé.

EU konform szolárium

Az európai szabályozás szerinti csövekkel a barnulás biztonságos, nem fordulhat elő, hogy a bőr megég, még érzékeny bőrűek esetében sem. Azonban korábbinál hosszabb barnítási időre lesz szükség.

Az EU konform csövekkel ellátott szolárium gépeinket ezért fehérebb bőrűek is nyugodtan használhatják. Szoláriumunk nem szárítja és feszesíti a bőrt, és mélyebb, tartósabb barnulást eredményez. A szoláriumozás pozitív élettani hatásai fokozottan érvényesülhetnek:

  • fokozódik a D-vitamin termelődés
  • erősödik az immunrendszer
  • antidepresszáns hatás

Szolárium árak

Perc Ár
1 alkalom (max. 20 perc) 1850 Ft
Egészségügyi okokból egy alkalommal maximum 20 perc szolárium vehető igénybe!