Korlátlan szolárium a szalonunkban!

Frissen cserélt csövek a szolárium gépeinkben!

Barnulj annyit, amennyit szeretnél, és mindezt fix áron. Korlátlan szoláriumozás: 20 percig 790 Ft-os egységáron (1 perc 39,5 forinttól).

PercÁr
max. 20 perc790 Ft
BérletÁr
10+1 alkalmas bérlet7900 Ft

10 alkalmat fizet, egy alkalmat adunk hozzá ajándékba!
A bérlet 2 hónapig használható fel!

Egészségügyi okokból egy alkalommal maximum 20 perc szolárium vehető igénybe!
A csokicső® egy speciális szoláriumcső fejlesztés, melynek rendszeres használatával rövid idő alatt sötét „csoki” színt lehet elérni. Ez a speciális szoláriumcső titkos „recept” alapján szinte utánozhatatlan módon készül Európa egyik legnagyobb lámpagyárában Németországban.

Fekvő- és álló szolárium gépeinkkel (fekvő: Ergoline, 50 cső, 160 wattos csövek, 4 ultra arcbarnító, klimatizált; álló: Sun-Factory, 56 cső, 160 wattos csövek) várjuk barnulni vágyó vendégeinket.

SZOLÁRIUM GÉPEINKET AZ EU SZABVÁNYAINAK MEGFELELŐEN ÜZEMELTETJÜK!

Az európai szabályozás szerint a szoláriumok által kibocsátott maximális UV sugárzási érték 0,3 W/m2 lehet. Ennek értelmében született meg a EU 0.3 szabvány, amely az ésszerű, egészséges barnulást teszi lehetővé.

EU konform szolárium

Az európai szabályozás szerinti csövekkel a barnulás biztonságos, nem fordulhat elő, hogy a bőr megég, még érzékeny bőrűek esetében sem. Azonban korábbinál hosszabb barnítási időre lesz szükség.

Az EU konform csövekkel ellátott szolárium gépeinket ezért fehérebb bőrűek is nyugodtan használhatják. Szoláriumunk nem szárítja és feszesíti a bőrt, és mélyebb, tartósabb barnulást eredményez. A szoláriumozás pozitív élettani hatásai fokozottan érvényesülhetnek:

  • fokozódik a D-vitamin termelődés
  • erősödik az immunrendszer
  • antidepresszáns hatás