Jelentkezz be most!
Hívd kollégánkat!

Czinege Erika

Czinege Erika

gél lakkozás, műköröm építés, manikűr

Most masszázs kupont kap ajándékba!

A kupon csak egyszer használható fel, másra átruházható!
Bármilyen masszázs válaszható.

Megjelenésünk fontos részét képezi a kezünk. Körmeink állapota nagyon beszédes tud lenni: sok mindent elárul rólunk, anélkül, hogy egy szót is szólnánk. Ezért kiemelten fontos az ápolt, igényes köröm, de különleges eseményekre, nem mindennapi körömre is szükség lehet. Akár természetes hatású vagy extravagáns megjelenséről legyen szó, a műköröm készítése lehet a megoldás. A műköröm videlése azok számára sem jelent problémát, akik a természetes hatást szeretik, vagy munkájukban zavarná őket a hosszú köröm: a valódi körömre megtévesztésig hasonlító műköröm is készíthető. A műköröm viselése így ma már a hétköznapok részévé vált. Műkörmös kollégáink gondoskodnak arról, hogy a kedves vendégek az egyéniségükhöz és az alkalomhoz illő, igényes körmöket viselhessenek.

Műköröm készítés többféle technikával

Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, és az alkalmazott technika attól függ, hogy milyenek a vendég igényei. A techchnikától függetlenül több tucat szín és számos díszítés áll trendelkezésre, annak éredekében, hogy a végeredmény a legtökéletesebb legyen. Szolgáltatásaink között a saját köröm megerősítése, a zselés műkörömépítés, a géllakkozás egyaránt megtalálható, és sokféle módon díszíthetjük a körmöt.

Czinege Erika

1992-ben okleveles műkörmösként kezdem dolgozni a szakmában. 2001-ben OKJ-s végzettséggel folytattam szakmai tevékenységem. Fontos számomra az igényes munka. Arra törekszem, hogy a vendégeim elégedetten távozzanak.

Azért, hogy a géllakk és a műköröm szép és tartós legyen, csak jó minőségű alapanyagokat és előkészítő anyagokat használok,(Crystal Nails, BrillBird és Master Nails), ami garantálja a magas színvonalú szolgáltatás nyújtását. Munkám során nagy figyelmet fordítok a higiéniára.

Szalonunkban megszépülnek vendégeim kezei, amire garancia, hogy magas fokú szaktudással, minőségi alapanyagokkal, valamint a legújabb technológiák alkalmazásával végzem a munkám. Vendégeim akár a géllakk, műköröm építés, vagy a saját körmük megerősítésére jönnek hozzám, a szolid, de elegáns, valamint az extravagánsabb variációk közül egyaránt választhatnak.

Munkabeosztásomat próbálom a vendégek igényeihez igazítani, így telefonos egyeztetéssel biztosan találunk megfelelő időpontot, hogy kezei megszépülhessenek.

Szolgáltatásaim

  • Gél lakk kézre
  • Zselés műkörömépítés
  • Manikűr, japán manikűr
  • Paraffinos kézápolás

Műköröm Készítés árak

Műköröm árak

Szolgáltatás Ár
Orosz manikűr 3500 Ft
Gél lakkozás (egy szín) 4200 Ft
Gél lakkozás (francia) 4500 Ft
Gél lakkozás eltávolítás új szín esetén 500 Ft
Zselés építés / töltés / S (egy szín) 5500 Ft
Zselés építés / töltés / S (francia) 5900 Ft
Zselés építés / töltés / M (egy szín) 5900 Ft
Zselés építés / töltés / M (francia) 6400 Ft
Zselés építés / töltés / L (egy szín) 6500 Ft
Zselés építés / töltés / L (francia) 6900 Ft
Műköröm leszedés ( Összereszelés + fényezés 2900 Ft ) 3600 Ft
Gél lakk végleges eltávolítása 1900 Ft
Pótlás / DB. 700 Ft
Swarovski kövek 50 Ft / db
Az árban 2 ujj alap-díszítése benne van! (maximum 2db kő).

Az árak a felhasznált anyagok függvényében változhatnak!


Képgaléria


Kapcsolódó szolgáltatások és oldalak