Jelentkezz be most!
Hívd kollégánkat!

Czinege Erika

Czinege Erika

gél lakkozás, műköröm építés, manikűr

Megjelenésünk fontos részét képezi a kezünk. Körmeink állapota nagyon beszédes tud lenni: sok mindent elárul rólunk, anélkül, hogy egy szót is szólnánk. Ezért kiemelten fontos az ápolt, igényes köröm, de különleges eseményekre, nem mindennapi körömre is szükség lehet. Akár természetes hatású vagy extravagáns megjelenséről legyen szó, a műköröm készítése lehet a megoldás. A műköröm videlése azok számára sem jelent problémát, akik a természetes hatást szeretik, vagy munkájukban zavarná őket a hosszú köröm: a valódi körömre megtévesztésig hasonlító műköröm is készíthető. A műköröm viselése így ma már a hétköznapok részévé vált. Műkörmös kollégáink gondoskodnak arról, hogy a kedves vendégek az egyéniségükhöz és az alkalomhoz illő, igényes körmöket viselhessenek.

Műköröm készítés többféle technikával

Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, és az alkalmazott technika attól függ, hogy milyenek a vendég igényei. A techchnikától függetlenül több tucat szín és számos díszítés áll trendelkezésre, annak éredekében, hogy a végeredmény a legtökéletesebb legyen. Szolgáltatásaink között a saját köröm megerősítése, a zselés műkörömépítés, a géllakkozás egyaránt megtalálható, és sokféle módon díszíthetjük a körmöt.

Czinege Erika

1992-ben okleveles műkörmösként kezdem dolgozni a szakmában. 2001-ben OKJ-s végzettséggel folytattam szakmai tevékenységem. Fontos számomra az igényes munka. Arra törekszem, hogy a vendégeim elégedetten távozzanak.

Azért, hogy a géllakk és a műköröm szép és tartós legyen, csak jó minőségű alapanyagokat és előkészítő anyagokat használok,(Crystal Nails, BrillBird és Master Nails), ami garantálja a magas színvonalú szolgáltatás nyújtását. Munkám során nagy figyelmet fordítok a higiéniára.

Szalonunkban megszépülnek vendégeim kezei, amire garancia, hogy magas fokú szaktudással, minőségi alapanyagokkal, valamint a legújabb technológiák alkalmazásával végzem a munkám. Vendégeim akár a géllakk, műköröm építés, vagy a saját körmük megerősítésére jönnek hozzám, a szolid, de elegáns, valamint az extravagánsabb variációk közül egyaránt választhatnak.

Munkabeosztásomat próbálom a vendégek igényeihez igazítani, így telefonos egyeztetéssel biztosan találunk megfelelő időpontot, hogy kezei megszépülhessenek.

Szolgáltatásaim

  • Gél lakk kézre
  • Zselés műkörömépítés
  • Orosz (gépi) manikűr

Műköröm Készítés árak

Szolgáltatás Ár
Gél lakkozás (erősítéssel) 6.500 Ft-tól
Gél lakkozás végleges eltávolítása 3.000 Ft
Zselés építés (S-M méret) 8.700 Ft-tól
Zselés töltés (S-M méret) 8.000 Ft-tól
Zselés építés (L méret) 9.700 Ft-tól
Zselés töltés (L méret) 9.000 Ft-tól
Műköröm leszedés ( Összereszelés + fényezés 3500 Ft ) 4.000 Ft
Orosz manikűr 4.000 Ft
Pótlás / db 1.200 Ft
Swarovski kövek 50 Ft / db
Az árban 2 ujj alap-díszítése benne van! (maximum 2db kő).

Az árak a felhasznált anyagok függvényében változhatnak!


Képgaléria


Kapcsolódó szolgáltatások és oldalak