Jelentkezz be most!
Hívd kollégánkat!

Bendel Barnabás

Bendel Barnabás

Masszőr

Meleg olajos masszázs - télen ez egy igazi ínyencség

Ha igazán szeretnéd szereted kényeztetni magad a hideg téli napokon,akkor ezt ajánlom! 

A meleg bázisolajba teszek gyógyító hatású illóolajokat,amelyet meg lehet fűszerezni azzal,hogy a diffúzorba is csepegtetek pár cseppet a maximális hatásmechanizmus elérése céljából. Ez az olajjal végzett, hosszú, simító mozdulatokból álló masszázs az egész testet ellazítja. Az izmokból és az ízületekből a nyújtó mozdulatok hatására kioldódik minden feszültség és merevség, a szövetek anyagcsere folyamatai és az oxigénellátása javul, mivel a vér- és nyirokkeringés fokozódik, fellazul a feszültség az izomszövetekben és a test a teljes nyugalom állapotába kerül. 

Az olaj bemasszírozásával értékes tápanyagok jutnak a bőrbe. A masszázs hatása a kezelés után még több napon át érezhető. Kifejezetten ajánlott stresszes életvitelű, feszült vagy szorongó vendégeknek.

 Ha valami okból kifolyólag nem tudsz eljönni a kezelésre, akkor megkérlek, hogy értesíts 24 órával előtte (illetve lehetőség van arra is, hogy valaki eljöjjön helyetted). Ellenkező esetben a legközelebbi alkalommal az elmulasztott kezelés 50%-a felszámolásra kerül. Köszönöm!

Olajos Aromaterápiás Masszázs árak

Szolgáltatás 30 perc 60 perc 90 perc
Meleg olajos masszázs 3.000 Ft 6.000 Ft 8.000 Ft

Kapcsolódó szolgáltatások és oldalak