Jelentkezz be most!
Hívd kollégánkat!

Bendel Barnabás

Bendel Barnabás

Masszőr

Meleg olajos masszázs - télen ez egy igazi ínyencség

Ha igazán szeretnéd szereted kényeztetni magad a hideg téli napokon,akkor ezt ajánlom! 

A meleg bázisolajba teszek gyógyító hatású illóolajokat,amelyet meg lehet fűszerezni azzal,hogy a diffúzorba is csepegtetek pár cseppet a maximális hatásmechanizmus elérése céljából. Ez az olajjal végzett, hosszú, simító mozdulatokból álló masszázs az egész testet ellazítja. Az izmokból és az ízületekből a nyújtó mozdulatok hatására kioldódik minden feszültség és merevség, a szövetek anyagcsere folyamatai és az oxigénellátása javul, mivel a vér- és nyirokkeringés fokozódik, fellazul a feszültség az izomszövetekben és a test a teljes nyugalom állapotába kerül. 

Az olaj bemasszírozásával értékes tápanyagok jutnak a bőrbe. A masszázs hatása a kezelés után még több napon át érezhető. Kifejezetten ajánlott stresszes életvitelű, feszült vagy szorongó vendégeknek.

 Ha valami okból kifolyólag nem tudsz eljönni a kezelésre, akkor megkérlek, hogy értesíts 24 órával előtte (illetve lehetőség van arra is, hogy valaki eljöjjön helyetted). Ellenkező esetben a legközelebbi alkalommal az elmulasztott kezelés 50%-a felszámolásra kerül. Köszönöm!

Olajos Aromaterápiás Masszázs árak

Szolgáltatás 30 perc 60 perc 90 perc
Meleg olajos masszázs 3.300 Ft 6.600 Ft 8.800 Ft
Bérlet árak 30 perc 60 perc 90 perc
5 alkalmas bérlet 13.200 Ft 26.400 Ft 35.200 Ft
10 alkalmas bérlet 24.900 Ft 49.900 Ft 68.000 Ft

Kapcsolódó szolgáltatások és oldalak