Jelentkezz be most!
Hívd kollégánkat!

Bendel Barnabás

Bendel Barnabás

Masszőr

A masszázs során a különböző testrészekre kent méz segítségével (mely gazdag értékes enzimekben, vitaminokban és csíraölő anyagokban), speciális vákuumhatást lehet elérni. A mézet speciális fogásokkal dolgozzák a bőrbe. 

A kezelt területen keresztül az értékes összetevők mélyen bejutnak a bőrbe, gyógyító ingerek érik a belső szerveket, a felhalmozódott salakanyagok távoznak a szervezetedből.

Erősen salaktalanító hatású, és a bőr pórusaiban lévő szennyeződéseket is a felszínre hozza, feszessé teszi a bőrt, javítja annak rugalmasságát, tisztítja a szervezetet, méregtelenít.Segíti szabályozni a test energiaáramlását és visszaállítja az egészséges egyensúlyt. 

Hatékonyan alkalmazható gerincbántalmak, nyak-, váll- és hátfájdalmak, reumatikus panaszok, ízületi problémák, fájdalmak esetén.

 Ha valami okból kifolyólag nem tudsz eljönni a kezelésre, akkor megkérlek, hogy értesíts 24 órával előtte (illetve lehetőség van arra is, hogy valaki eljöjjön helyetted). Ellenkező esetben a legközelebbi alkalommal az elmulasztott kezelés 50%-a felszámolásra kerül. Köszönöm!

Mézes Masszázs árak

Szolgáltatás Ár
Mézes masszázs, ameddig a vendég bírja - maximum 30 perc 4.400 Ft

Kapcsolódó szolgáltatások és oldalak