Jelentkezz be most!
Hívd kollégánkat!

Bendel Barnabás

Bendel Barnabás

Masszőr

Alakformáló masszázs (peeling+masszázs+ köpölyözés+zsírtörés+tekercselés)

A narancsbőr vagy más néven cellulit a bőr alatti kötőszövetben található, kötőszöveti sövényekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét, a narancs héjához hasonló megjelenést kölcsönözve az érintett bőrterületnek.

Leggyakrabban a combokon, a fenéken, ritkábban a has bőrén jelentkezik. 

A peeling lényege, hogy megszabadítsuk a bőrt az elhalt hámsejtektől, javítsuk a vérkeringést az adott területen, elősegítsük az új sejtek képződését és a kozmetikai termékek (krémek, szérumok, pakolások stb.) felszívódását a bőrbe.

A cellulit masszázs végén gumiköpölyt alkalmazunk, amely a vákuumhatás kedvező élettani hatásait használja ki a tökéletes eredmény elérése céljából.

A cellulit maszázs okozta bőrfelmelegedést fokozzuk a testekercselő fólia alkalmazásával. A fólia alatt a paprika olajnak és a mély zsírbontó cellulit masszázsfogásoknak köszönhetően generált hőhatás tovább fokozódik.

 Ha valami okból kifolyólag nem tudsz eljönni a kezelésre, akkor megkérlek, hogy értesíts 24 órával előtte (illetve lehetőség van arra is, hogy valaki eljöjjön helyetted). Ellenkező esetben a legközelebbi alkalommal az elmulasztott kezelés 50%-a felszámolásra kerül. Köszönöm!

Cellulit Masszázs árak

Szolgáltatás Ár
Alakformálás, 45 perc / kezelés 9.000 Ft
Bérlet Ár
10 alkalmas cellulit masszázs, 45perc / kezelés 85.000 Ft

Kapcsolódó szolgáltatások és oldalak