Jelentkezz be most!
Hívd kollégánkat!

Bukvai Kriszta

Bukvai Kriszta

Kozmetikus

Komplett arckezelés

A kezelést egy tej+tonik+peeling kombinációval kezdjük majd igény esetén gőzöléssel előkeszítjük a bőrt a manuális tisztításra. A tisztítást követően  ultrahangos hatóanyag bevitellel regeneráljuk a bőrt. Egy nyugtató és tápláló maszkot helyezünk fel, ezt követi a 25 perces arc nyak dekoltázs masszázs, majd a kezelés végét befejező, fényvédő krémmel zárjuk.

Regeneráló kezelés

Azoknak ajánlom ezt a kozmetikai kezelést akik szép és hidratált arcbőrt szeretnének.

Bőrünk kötőszövetének legfontosabb összetevője a kollagén, mely a bőr rugalmasságáért és feszességéért felel. Az idő előrehaladtával a szervezetünkben található kollagén csökken. Így bőrünk rugalmassága csökken, arcbőrünk megereszkedik és ráncok képződnek. A fiatalító regeneráló kezelés segít a bőr rugalmasságát megtartani visszanyerni.

Bőrünket nem csak a korunk előrehaladása rongálja. Télen a száraz, központi fűtéses levegő míg nyáron a légkondicionálás, a napozás. Ha ez sem lenne elég, sokunknál már a bőr alap adottsága is olyan ami komoly nedvességvesztéshez vezethet már fiatal korban is. Ezért is ajánlom mindenkinek ezt a kezelést, kortól és nemtől függetlenül.

A Fiatalító regeneráló arckezelés legfőbb hatóanyagai a hyaluronsav az alga és tengervíz, melyek komplex hatására a bőr visszanyeri frissességét és életerejét. A kezelés végére bőröd, újból üde és élettel teli lesz a ráncok mélysége csökken.

Tinikezelés

A kezelést egy tej+tonik+peeling kombinációval kezdjük majd igény esetén gőzöléssel előkeszítjük a bőrt a manuális tisztításra. A tisztítást követően egy nyugtató és tápláló maszkot helyezünk fel, ultrahanos hatóanyagbevitellet segitjük a gyors regenerálódást, majd a kezelés végét befejező, fényvédő krémmel zárjuk.

Collagénszálas ránctalanítás

A kezelés során felszívódó kollagénszálakat speciális kollagénoldattal közvetlenül a ráncokba helyezik – ezáltal feltöltik a bőrt a számára nélkülözhetetlen kollagénnel és vitaminokkal. A hidrolizált kollagén és őssejtek támogatják a bőr egyensúlyát, és stimulálják a bőr saját kollagéntermelését.

Arckezelés árak

Feltöltés alatt...


Képgaléria


Kapcsolódó szolgáltatások és oldalak