Jelentkezz be most!
Hívd kollégánkat!

Litkei Aliz

Litkei Aliz

Női-férfi-gyermek fodrász, hajhosszabbítás, tartós hajegyenesítés, hajbotox

Szalonunkban fodrászaink többféle hajhosszabbíttási technikával várjáka kedves vendégeket. Információért, bejelentkezéshez hívja kolléganőinket!

Hőillesztéses hajhosszabbítás

A hőillesztés tincses hajhosszabbító-dusító technika: A hőillesztés során a saját hajat elsőször apró tincsekre bontjuk, majd tincsenként hozzáillesztjük a vendéghajat, és végül egy hőre kötő keratin anyaggal rögzítjük a tincseket, így gyönyörű hosszú frizurát kapunk. A keratin teljes mértékben haj és fejbőrbarát ragsztóanyag. A hőillesztésées hajhosszabbításhoz elegendő 10cm-es saját haj, így ez a hajhosszabbító eljárást ajánlott rövid hajú hölgyeknek is. Hajdúsításként és hosszabításként is szinte észrevehetetlen, tökéletes megoldás.

hőillesztéses hajhosszabbítás

A haj illesztése

Kizárólag 100%-os humán eredetű póthajjal dolgozunk. A hőillesztés során keratin rúddal történik a tincsek rögzítése, maga a rögzítési pont,alig érezhető tapintással. A hőillesztés után a haj természetes esése megmarad, ami forradalmi áttörést jelent a hajhosszabbítás, hajdúsítás terén.

Mikrogyűrűs hajhosszabbítás

Egy orvosi fémből készül mikrogyűrű a haj színéhez megfelelő műanyag bevonattal 2,5 mm átmérőjű gyűrű segítségével vékony tincseket illesztünk a saját haj közé.

mikrogyűrűs hajhosszabbítás

Felhelyezése és leszedése gyors, és a hajra teljesen ártalmatlan. Könnyen kezelhető Azonban nem ajánlott fém allergiás hölgyeknek ők inkább a varrásos illetve a hő-illesztés módszert válasszák.

A mikrogyűrűs hajhosszabbítás előnyei:

  • Teljesen vegyszermentes
  • Sporttevékenységet végzőknek is ajánlható
  • Nem hullik
  • Természetes hatású, vékony tincsek
  • viselése kényelmes

Hajfelvarrás

A saját hajból apró fonatokat készítunk, és a tresszelt póthajat speciális tűvel és gumis cérnával erősítjuk fel. Minden sor után takaró hajat hagyunk, hogy a rögzítes láthatatlan legyen. A hajfelvarrás során 2-4 sor kerül felhelyezésre. Ez függ a vendég hajának hosszától illetve mennyiségétől. A természetes hatás elérésének érdekében legtöbbször 3 sorban rögzítjük a hajat.

hajfelvarrás


Képgaléria