A Botox Hairgold egy professzionális termék, mely a botulin tartalma révén a legjobb kezelés a töredezett, vékony, és gyenge szálú hajnak, továbbá a  Botox kezelés 30%al megnöveli a haj volumenét, így a kezelés után a haj puha selymes és fényes hatású lesz. A botulin mélyen be tud hatolni a haj szerkezetébe, újra strukturálva a hajszálak sérült rétegeit. A kezelés regenerálja haját, helyre állítva természetes szépségét, hogy haja újra puha, fényes, könnyen kezelhető legyen a mindössze fél órás kezelés végére.

Botox hairgold

Kondicionáló, hajszál Botox-szal, +30% volument biztosít a hajnak, miközben újra strukturálja a hajszál rostjait, puhává, fényessé és könnyen kezelhetővé téve azt.

  • 30% megnöveli a haj volumenét
  • Gyönyörű dús haj, már az első használat után
  • Puha és selymes hatást eredményez
  • Újra strukturálja a hajszálak sérült rétegeit
  • Megszünteti a haj töredezettségét

A kezelés menete

1. Mélytisztító-előkészítő sampon

Tökéletesen megtisztítja a fejbőrt és hajszálakat a legmélyebb rétegekig. Eltávolít minden káros anyagot, szennyeződést. Különleges formulája révén megnyitja a hajszálakat annak érdekében, hogy később tápláló anyagokkal töltsük fel, mint a keratin. Ez a professzionális sampon, olyan habképző technológiával rendelkezik, mely következtében lágy hab keletkezik, annak ellenére, hogy semmilyen káros anyag nem található a samponban. Ezzel is tükrözve a fejlett gyártási technológiáját.

2. Botox feltöltő kondícionáló

+30% volument biztosít a hajnak, miközben újra építi a hajszál rostjait, puhává, fényessé és könnyen kezelhetővé téve azt. 

3. Újjáépítő és záró krém

Hajápoló krém, mely lezárja a hajszál kutikuláit, hogy a haj egyenes, selymes maradjon.