A Flabélos edzések számos előnnyel járnak, a testvibrációs tréner rendszeres használata segíthet a hatékony alakformálásban

Próbálja ki FLABéLOS vibrációs tréner gépeink egyikét! Tapasztalja meg, hogyan alakítják testét a FLABéLOS gyakorlatok!

A FLABéLOS gép alakformálásra, testedzésre, fogyásra, a testsúly megtartására, sérülések utáni rehabilitációra és általános egészségmegőrzésre nagyszerűen használható! Nőknek, férfiaknak és idősebbeknek egyaránt ajánlható!

Ne maradjon otthon, ha egyedül nincs kedve a FLABéLOS edzéshez! Szalonunkban KÉT FLABéLOS GÉP várja kedves vendégeinket! Együtt edzhet, formálhatja testét párjával, barátnőjével, barátjával... Próbálja ki a népszerű FLABéLOS vibrációs tréner gépet!

Mire jó FLABéLOS?

A FLABéLOS egy a testvibrációra épülő alakformáló, mozgásterápiás készülék (vibrációs tréner), amely számos egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik. A FLABéLOS-szal 10 perces edzés során körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el. Az edzőtermi edzéssel szemben a FLABéLOS-szal végzett edzés nem megterhelő, nem terheli az izmokat és az izületeket, nincs sérülésveszély.

FLABéLOS gép

Hogyan működik?

A teljes testvibrációs technika gyökerei a hidegháborús űrverseny időszakába nyúlnak vissza. Szovjet űrtudósok fejlesztették ki azzal a céllal, hogy ellensúlyozzák a hosszan tartó súlytalanság kellemetlen hatásait. A súlytalanságban végzett testvibrációs edzéssel sikerült elérniük, hogy az űrhajósok ízületei és izmai hosszú távon is fittek maradtak. A testvibrációt később a sporttudomány és az egészségügy is "felfedezte".

A FLABéLOS készülék a teljes testvibráció elvét használja. A gép billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely reakcióra készteti a központi idegrendszert. Az egyensúly megtartása érdékében az agy utasítást ad az izomzatnak a korrigálásra. A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.

FLABéLOS gyakorlatok

Melyek a FLABéLOS hatásai, és milyen területeken alkalmazható?

Mivel az egész testet, az összes izmot és eret stimulálja a testvibráció, ezért számos pozitív hatással rendelkezik, és többféle területen alkalmazható sikerrel.

 • Megerőltetés nélküli, kellemes közérzetet biztosító és eredményes kardiovaszkuláris edzést tesz lehetővé.
 • A pulzus és az anyagcsere felgyorsításával javítja és gyorsítja az emésztést. Ennek köszönhetően gyorsabban égnek el a kalóriák, még az edzéseken kívül is!
 • Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek igen fontos!
 • A hölgyek számára hatékony fegyver a narancsbőr (cellulit) elleni harcban, nagymértékben segíti a szép testtónus elérését.
 • Felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal segíti a salakanyagok, bomlástermékek gyors kiürülését. A megfelelő hatás eléréséhez fontos a megfelelő folyadékbevitel!
 • Célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (comb, vádli, hasizmok, stb.).Növeli az izmok munkabírását és erejét, javítja az izmok tónusát és rugalmasságát.
 • Hatékonyan segít megállítani az elsősorban a mozgás hiányából fakadó csonttömeg-vesztést.
 • Enyhíti a heveny és idült derékfájást, erősíti a gerinc melletti izmokat, amivel segít megelőzni a gerincbántalmakat.
 • Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint.
 • Növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban. Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt.
 • Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze, és mindez megerőltetés nélkül lehetséges.
 • Segítséget nyújt a stressz leküzdésében: csökkenti a stresszhelyzetben kibocsájtott stressz hormon (kortizol) szintjét. A stresszreakciók terhelést jelentenek a szervezetünk számára, és a tartós stressz nem múlik el nyomtalanul, szív- és érrendszeri panaszokhoz vezethet.
 • Beindítja a szervezetet: növeli a tesztoszteron és a növekedési hormon szintet.

FLABéLOS a cellulit ellen

A FLABéLOS a modern alakformálási és cellulit (narancsbőr) ellenes módszerek egyik legkényelmesebb és leghatékonyabb formája. Végre mindenki számára elérhetővé válik a tónusos, cellulitmentes test.

A cellulit elsődleges oka a kötőszövet gyengesége, amely főleg a nőket, de néha a férfiakat is érinti. A cellulit a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagok miatt alakul ki, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb és nagyobb gömböcskéket, duzzanatokat alakítanak ki. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, és a megduzzadt csomók egymással találkozva felszakítják a rostok rács szerkezetét, így lesz olyan a bőr, akár a narancs: egyenetlen, göröngyös.

FLABéLOS a cellulit ellen Az úgynevezett narancsbőr és a normál bőr szerkezete.

A Flabélos hatékonyan támadja meg a narancsbőrt. Rendszeres használatával serkenthető a vér- és nyirok keringés, erősíthető a kollagén réteg, valamint fokozódik a növekedési hormon termelődése, ami a cellulit csökkenését idézi elő. Segít fenntartani a bőr rugalmasságát. A FLABéLOS-szal célzottan edzhetők a cellulitisz által sújtott területek (fenék, comb), illetve a lokális zsírlerakódások területei (has, derék), ami feszessé, formássá teszi az edzett izmokat, és fellazítja a bőr alatti pangó zsírsejteket

A FLABéLOS és a fogyókúra

A Flabélos nem egy új fogyókúrás csodaeszköz, ellenben megfelelő táplálkozással - amellett, hogy általánosan javítja a szervezett egészségi állapotát - hatékonyan elősegíti a fogyást. A táplálkozási szokások megváltoztatása nélkül pedig segíti a testsúly megtartását.

A FLABéLOS használata, mint sokféle más mozgásforma, elősegíti a testsúlycsökkenést. A mozgás ugyanis emeli az alapanyagcserét, és ez a testmozgás befejezése után is kifejti a hatását: szervezetünk több energiát éget el, mint mozgás nélkül. Pusztán fogyókúrával nehezebb a testsúlyt csökkenteni, mivel az alacsonyabb kalóriabevitel hatására lelassul az alapanyagcsere, és a fogyás akár meg is állhat.

Kiknek ajánlott a FLABéLOS használata?

 • Irodai ülőmunkát végzőknek - Az összes fajta munkavégzés közül talán az irodai ülőmunkával jár a legtöbb egészségügyi kockázat. A mozgáshiány okozta mozgásszervi megbetegedéseket fel sem tudnánk sorolni, olyan sok baj származik a mozgásszegény életmódból. Ez ellen a FLABéLOS egy kiváló eszköz lehet.
 • Munkahelyi stresszel és időhiánnyal küszködőknek - Amikor a nap folyamán valaki stresszben van, nagy mennyiségű stressz hormon (kortizol) kerül a véráramba, gyorsul a szívritmus, megnő a vérnyomás és megfeszülnek az izmok. Mindez nem okoz különösebb problémát, ha csak alkalomszerűen jelentkezik. Azonban tartós feszültség esetén az emberi test folyamatosan készültségben áll, így rendkívüli módon megnő a különféle panaszok és betegségek kockázata.
 • Az idősebb korosztály képviselőinek - A FLABéLOS látványos eredményt tud produkálni az általános kondíció javításában, vagy akár a rehabilitációban. Az idősebb korosztály számára azért is különösen ajánlott, mert a testvibráció nem terheli meg a szívet és az ízületekhez is kíméletes!
 • Sportolóknak, edzésmunkát végzőknek - Egyéb fittness edzés (aerobic óra, spinning óra) előtt a teljes test bemelegítésére, edzés után az izmok lazítására, nyújtásra, az izomláz megelőzésére vagy megszüntetésére használható.
 • Fizikai munkát végzőknek - A munkahelyen végzett fizikai munka semmiképpen sem helyettesíti a testmozgást, a sportot, a kardiovaszkuláris edzést, mert általában egyenlőtlen terhelésnek teszi ki az ember izomzatát, emiatt hosszú távon súlyos elváltozásokat okozhat.

Mikor nem ajánlott a FLABéLOS használata?

 • Daganatos megbetegedés esetén
 • Heveny sérülés esetén
 • Heveny trombózis esetén
 • Friss törés után
 • Heveny gyulladás, fertőzés esetén
 • Közvetlenül műtétet követően
 • Vesekő, epekő, hólyagkő esetén
 • Fém implantátumok, protézisek esetén
 • Terhesség alatt

Felhasznált forrás: www.mediwel.hu

Flabélos Vibrációs Tréner árak

FLABéLOS akciós árak

Alkalmi és bérlet árak Ár
10 perc 450 Ft
10x10 perces két hetes (10 perc 200 Ft) 2000 Ft
10x10 perces havi (10 perc 250 Ft) 2500 Ft
10x10 perces hat hetes (10 perc 300 Ft) 3000 Ft
10x20 perces két hetes (10 perc 190 Ft) 3800 Ft
10x20 perces havi (10 perc 240 Ft) 4800 Ft
10x20 perces hat hetes (10 perc 290 Ft) 5800 Ft
Havi 10 perces korlátlan (10 perc 26 napos használattal: 157 Ft/alkalom) 4100 Ft
Havi 20 perces korlátlan (20 perc 26 napos használattal: 250 Ft/alkalom) 6500 Ft

Képgaléria


Kapcsolódó szolgáltatások és oldalak