A Cleopatra szalon Minősített FLABéLOS Partner

Minősített partner = minőségi szolgáltatás

A FLABéLOS készülék magyarországi forgalmazója „Minősített FLABéLOS Partner” programot indított, melynek célja, hogy a FLABéLOS szolgáltatást nyújtó szalonokban a felhasználók minőségi szolgáltatásban részesüljenek. A program keretében a forgalmazó meggyőződik arról, hogy a szalon által nyújtott szolgáltatás több szempontból is megfelel-e az elvárásoknak.

A minősítési feltételeknek megfelelő szalon a „Minősített FLABéLOS Partner” csoport tagja lesz, amiről egyedi sorszámmal ellátott pecsét tanúskodik. A minősítés valódisága és az érvényessége a forgalmazó honlapján ellenőrizhető ( www.mediwel.hu ). A minősítés garancia a magas színvonalú szolgáltatásra.

Milyen előnyökkel jár, ha a Cleopatra Szalonban, mint minősített partnernél veszi igénybe a FLABéLOS szolgáltatást?

  • Szalonunk esztétikus, kulturált környezetet biztosít a FLABéLOS készülékek számára, és nagy hangsúlyt fektetünk a magas szintű higiéniára.
  • Szalonunk munkatársai teljes körű és szakszerű tájékoztatást nyújtanak a FLABéLOS gép használatáról, egészségügyi hatásairól és az esetleges ellenjavallatokról.
  • A szóbeli információk mellett a vendégeink számára jól látható helyen elhelyeztük a gép használatával kapcsolatos tudnivalókat és információs anyagokat (a gép használata, a gyakorlatok bemutatása, ellenjavallatok listája).
  • A Cleopatra szalon munkatársai készséggel válaszolnak vendégek kérdéseire.