Kavitációs zsírbontás

Barta Edina

Barta Edina

Kozmetikus

Munkabeosztásom:

Páros hét:
Hétfő - Szerda - péntek: 09:00-21:00
Páratlan hét:
kedd - csütörtök: 09:00-21:00
szombat: 08:00-16:00

Kavitációs ultrahang

A legmodernebb technikák egyike a nagy energiájú, ultrahanggal, a kavitációs jelenség kihasználásával működő zsírbontó (lipolitikus) kezelés. Ennek a módszernek az alkalmazásával a zsírszívás hatékonyságával, de annak veszélyei és kényelmetlenségei, műtét nélkül lehet a bőr alatti zsírszövetet formálni, csökkenteni. Az ultrahang szakértő alkalmazása során a zsírsejtek egy része felbomlik, a felszabaduló zsírnemű anyagok a nyirokrendszeren keresztül a keringésbe jutnak, és nagy részük a májban metabolizálódik (átalakul, "elég").

A kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból - a nyomás esése következtében - hirtelen gáz fázisba megy át. A kavitáció (azaz a gáz és buborékképződés) a testen belül, a kötőszövetben irányítottan zajlik le, és az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal az adipocyták (zsírsejtek) irányítottan roncsolhatók. Az eljárás során a "lebombázott" zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokrendszeren keresztül távoznak. A forradalmian új kezelési mód egyedülálló hatékonysággal és maximális biztonsággal alkalmazható többek közt:

 • cellulit-kezelésre
 • felhalmozódott zsírszövet eltávolítására
 • nyirokkeringés javítására, ödémák csökkentésére

A cellulit

A cellulit a zsírtartalmú kötőszövet bőr alatti felszaporodásából fakadó jelenség, amely a nők több mint 95 százalékánál megfigyelhető. A bőr alatti szövetekben felszaporodó zsír egyenetlen kitüremkedéseket okoz ("narancsbőr"), amely főként a fenék, a csípő, a térdek, és a hónalj környékén, illetve a karokon jelenik meg. A cellulit kialakulása az esetek túlnyomó többségében szorosan összefügg a páciens testzsír-százalékának szintjével, ám sokszor vékony, sovány egyéneken is megjelenhet. A kavitációs technológia egy forradalmian új módszer, amely nők milliói számára kínál eredményes és végleges megoldást a cellulit, illetve más zsírszövet-felhalmozódással kapcsolatos problémákra.

A kavitáció hatására a zsírmembránok falai felszakadnak, belőlük a salakanyag folyékony formában a keringésbe kerül és természetes módon azon keresztül távozik. Ennek tükrében elkerülhetetlen, hogy a páciens egészséges legyen, keringése, máj és vese funkciói kielégítően működjenek.

Ellenjavallatok

 • keringési zavarok
 • helytelen májműködés
 • helytelen veseműködés
 • kóros túlsúly
 • cukorbetegség (diabetes)
 • belső és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt
 • fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker
 • láz vagy a kezelni kívánt területen gyulladás
 • bőrbetegségek a kezelni kívánt területen
 • terhesség
 • szoptatás

Hatások

Nem kell altatás, nincs fájdalom, nem invazív, nincs sebészeti beavatkozás, nincs heg, nincs kockázat

Láthatóan minden egyes kavitációs kezelés után formálódik az alak

Előnyök

Nincs felépülési idő, nincs kieső idő, rögtön a kezelés után a páciens visszatérhet normális rutinjába

Modern alakformálási módszer, mely nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik, roncsolja a szubkután zsírsejtek falát, mely az elhízás fő oka. Az ultrahangos kavitációs technológia megbízható, és könnyű a használata.

Nincs jojóhatás, mert a zsírsejtek roncsolásával csökken a zsírsejtek száma.

Nemtől függetlenül mindenki kaphat ilyen kezelést.

Látható eredményeket hoz, formálja az alakot és csökkenti a cellulitot 2-4 héttel később.

Táplálkozás

A kezelés napján 3 liter folyadékot kell bevinni a szervezetbe, ez lehetőleg víz legyen. A kezelést követően 2-3 napig a páciens egyáltalán nem vihet be cukrot és szénhidrátot a szervezetébe és azt követően is csak alacsonyabb mennyiségben a megszokottnál. A szervezet ugyanis úgy érzékeli, mintha nagy mennyiségű zsírt vennénk magunkhoz, és 72 órán keresztül nagy energiával kezdi égetni a felszabadított zsírokat. Ha a vendég ebben a 72 órában cukrot vagy szénhidrátot eszik (ami zsírrá alakul át), akkor a szervezet azokat fogja zsírrá alakítani, és nem a felszabadított zsírokat feldolgozni.

Bejelentkezés: 06-30-607-5487

Kavitációs zsírbontás (választható testrészek, has, csípő-derék, fenék, külső, belső comb)Ár
1 alkalom testtájanként5.000 Ft / alk.
5+1-es bérlet27.000 Ft