Jelentkezz be most!
Hívd kollégánkat!

Bendel Barnabás

Bendel Barnabás

Masszőr

A kavitációs ultrahang kezelés hatékonyan alkalmazható cellulit-kezelésre és felhalmozódott zsírszövet eltávolítására.

A kavitációs ultrahang fő funkciói

A kavitációs berendezés, melyet egy nagy fej generált ultrahangokkal ér el, amik áthatolnak a bőrön. A szövet ekkor magába szívja az ultraszónikus energiát. A zsírsejtek és a zsír integritásának megzavarása kienged. A laza zsírt glicerolra és szabad zsírszavakra szabdalja. A glicerol energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülnek, ahol rendes, a táplálkozáson keresztül szerzett zsírsavakként kezeli őket a szervezet, majd természetes módon távoznak a testből. Az eltávolított zsír visszakerülhet a szövetbe. A kavitációs ultrahang fájdalommentes, gyengéd, károktól mentes, hatékony, és a permanens módja a zsírszövetek eltávolításának, a cellulitok csökkenésének és a bőr simábbá tételének.

Az elektromos izom stimuláció

A kavitációs készülék elektromos funkcióval is rendelkezik. A testmozgás alapja az izmok húzódása. Ehhez parancsokat kapnak az agyból impulzusok formájában. Az izmok mozgatása erősíti őket természetes módon. Az izmok ott dolgoznak pontosan, ahol a gél-elektródák rátapadnak. Könnyen szabályozhatja a pulzusok erejét, melyeket a bőrön lévő elektródák közvetítenek az izmoknak. Az erősebb impulzusok aktívabban erősítik az izmokat. A finomabbak a keményebb, megerőltetőbb mozgás után ajánlottak.

Infravörös fényterápia

Az applikáló fej széle mentén 4 infravörös melegítő van elhelyezve. Az infravörös sugarak behatolnak a testbe 8 mm-tól 12 nm-ig tartó tartományban lévő hullámhosszon. Az infravörös sugárzás, más hőforrásokkal szemben, hatékonyabban képes a bőr alatti szövetekbe hatolni. Az infravörös hő elősegíti a keringést is. Az infravörös hő elősegíti nagy mértékben a keringést. A test képes gyorsabban a salakanyagoktól és káros anyagoktól megszabadulni. Hozzájárul a test regenerációjához és a helyreállásához.

Ellenjavallatok

 • keringési zavarok
 • helytelen májműködés
 • helytelen veseműködés
 • kóros túlsúly
 • cukorbetegség (diabetes)
 • belső és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt
 • fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker
 • láz vagy a kezelni kívánt területen gyulladás
 • bőrbetegségek a kezelni kívánt területen
 • terhesség
 • szoptatás

Hatások

Nem kell altatás, nincs fájdalom, nem invazív, nincs sebészeti beavatkozás, nincs heg, nincs kockázat.

Láthatóan minden egyes kavitációs kezelés után formálódik az alak.

Előnyök

Nincs felépülési idő, nincs kieső idő, rögtön a kezelés után a páciens visszatérhet normális rutinjába

Modern alakformálási módszer, mely nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik, roncsolja a szubkután zsírsejtek falát, mely az elhízás fő oka. Az ultrahangos kavitációs technológia megbízható, és könnyű a használata.

Nincs jojóhatás, mert a zsírsejtek roncsolásával csökken a zsírsejtek száma.

Nemtől függetlenül mindenki kaphat ilyen kezelést.

Látható eredményeket hoz, formálja az alakot és csökkenti a cellulitot 2-4 héttel később.

Táplálkozás

A kezelés napján 3 liter folyadékot kell bevinni a szervezetbe, ez lehetőleg víz legyen. A kezelést követően 2-3 napig a páciens egyáltalán nem vihet be cukrot és szénhidrátot a szervezetébe és azt követően is csak alacsonyabb mennyiségben a megszokottnál. A szervezet ugyanis úgy érzékeli, mintha nagy mennyiségű zsírt vennénk magunkhoz, és 72 órán keresztül nagy energiával kezdi égetni a felszabadított zsírokat. Ha a vendég ebben a 72 órában cukrot vagy szénhidrátot eszik (ami zsírrá alakul át), akkor a szervezet azokat fogja zsírrá alakítani, és nem a felszabadított zsírokat feldolgozni.

Kavitációs Zsírbontás árak

Kavitációs zsírbontás (választható testrészek, has, csípő-derék, fenék, külső, belső comb) Ár
1 alkalom 5.000 Ft
5+1-es alkalom 23.000 Ft

Kapcsolódó szolgáltatások és oldalak