Megnézem >>
06 (1) 379-1292

Szépüljön a Cleopatra szalonban!

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a IV. kerületben, Újpesten, a metró végállomásától 5 percre, a Cleopatra Szépségszalonban. Szalonunk jelenlegi formájában nyolc éve üzemel, korábban Iris szépségszalonként működtünk, nem messze a jelenlegi üzletünktől. Összesen több mint 15 éves tapasztalattal állunk vendégeink rendelkezésére.

Fodrászaink várják a hölgyeket, férfiakat és gyermekeket, vágás, festés és alkalmai frizurák mellett hajhosszabbítást és hajújraépítést is vállalnak. Kozmetikánkban nyugodt körülmények között szépülhet, masszőrünk pedig gondoskodik arról, hogy fizikailag és szellemileg is felfrissüljön.

Szolárium gépeinket az Eu szabványoknak megfelelően üzemeltetjük! Bérlet vásárlása esetén szoláriumkrémet adunk ajándékba!

A népszerű Flabélos vibrációs testedző gép is vendégeink rendelkezésére áll. 10 perc alatt a FLABéLOS-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül!

Szépségszalonunkban hozzáértő kezek, kellemes, tiszta környezet és kedvező árak várnak minden kedves vendéget!

Miért minket válasszon?

  • Széleskörű szolgáltatások
    A Cleopatra szépségszalonban kedves vendégeink szépészeti szolgáltatások széles körét vehetik igénybe. Barnulhatnak fekvő- és álló szolárium gépeinkben, formálhatják testüket a FLABéLOS gépeinken, fodrászaink divatos frizurákat készítenek a hölgyek, urak és a gyermekek számára egyaránt, kozmetikusunk megfiatalítja a hölgyeket, hölgy vendégeink divatos műkörmöket készíttethetnek, masszőzünk frissítő masszázzsal regenerálja a megfáradt testet.
  • Kellemes környezet
    Szalonunkban kellemes, kultúrált környezet fogadja vendégeinket. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy vendégeink higiénikus körülmények között szépülhessenek. Szalonunk klimatizált, így a meleg nyári napokon is a kellemes a klíma az üzletünkben.
  • Könnyű megközelíthetőség
    Szalonunk tömegközlekedési eszközzel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető (az Újpest-Központ metrómegálló 2 percnyi sétára van az üzletünktől), és ingyenes parkolási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére.

Bejelentkezés

Tel: 06-1-379-1292
1041 Budapest, 4. kerület (Újpest)
Petőfi Sándor u. 21.

Nyitva tartás

Hétfő-péntek: 9:00-21:00
Szombat: 9:00-16:00
Vasárnap és ünnepnap: zárva